Telefon
WhatsApp
Van FED Başkanı Yağız, Vanspor FK Başkanı Kıyak’a İstifa çağrısında bulundu.“ İstifanız bu defa entrika olmasın”

Vanspor Fk başkanı Kıyak'ın geçtiğimiz günlerde Vanspor’un resmi  sponsoru VEFA Grubu Yönetim Kurlu Başkanı Veysel Ürüm’ün adını Van Atatürk Şehir Stadına verilmesi için başvuruda bulunmasıyla kamu oyunda tepkilere neden olan bu açıklamanın ardından  Genlik ve Spor Bakanlığınca teklifin redetmesiyle Sporsorluk sözleşmesini fes eden VEFA grubu Başkanı  Ürüm'den sonra  Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak da Kulüp  başkanlığından istifa ettiğini duyurdu. Ancak kısa süre sonra yeniden başkanlığa devam edeceğini açıklayan Kıyak  bu defa Van Dernekler Federasyonu hakkında çeşitli iddialarda bulunması üzerine iki kurumu karşı karşıya getirdi.

Vanspor FK Başkanı Feryat Kıyak ile Van FED Başkanı M.Fatih Yağız arasında karşılıklı iddialarla gündeme oturdu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen ‘Van Tanıtım Günleri’ programına davet edilmediğini iddia eden Vanspor FK başkanı Kıyak, çeşitli mecralarda Van FED hakkında dile getirdiği  iddialar üzerine Fed Başkanı Yağız, yaptığı  yazılı açıklama da şu ifadeleri kullandı.

BASINA VE KAMOYUNA

Van Spor tarihinin en Başarısız Başkanı Ferhat Kıyak ve İftiraları hakkında zorunlu açıklama gereği duyulmuştur. 

Ciddiye bile alınmayacak olan bu şahsın bütün VAN kurumlarına, Van odalarına, Belediyelere, Vanlı İş İnsanlarına ve Van spor eski başkanlarına saldırmalarına, kısacası VAN’a verdiği zarara birisi dur demeliydi.

1- Öncelikle kurumumuzun ismi “İstanbul Anadolu Van Dernekler Federasyonu” değildir. Önce Van’ın ve Türkiye’deki en büyük STK kurumlarından olan van dernekler federasyonu’nun ismini bile bilmiyor olmanız kurumumuzdan ne kadar bi haber olduğunuzun göstergesidir.

2- Van Tanıtım Günleri bizleri değil düşük katılım bekleyen sizleri hüsrana uğratmıştır.

Keşke Van Tanıtım Günlerine katılsaydınız, holiganca kışkırtmalar yapacağınıza örnek olsaydınız. Mesele kadim Van şehri ve Van halkı olduktan sonra, Van Tanıtım Günlerine gelmeniz için davetiye mi gerekiyor?

Kaldı ki resmi davetimizi yaptık, ücretsiz stant vereceğimizi belirttik sizler de erol temel ve halil pektaş aracılığıyla katılmayacağınızı belirttiniz.

3-Biz vanspor’umuzun her maçlarına olabildiğince yönetim olarak katılmaya çalıştık. Yardım gecesine de katıldık.  Federasyonumuzun sosyal medya hesaplarından Van sporun tüm maçlarını da takip ettik. Beraber galibiyetlere sevindik, mağlubiyetlere de üzüldük. Van Sporumuzun her maçını da paylaştık. Destek olduk federasyonun önünde yeri geldi, taraftar için otobüs kaldırdık.

Van Spor kulübümüzü aile şirketinize çevirmişsiniz! Kulübün vanspor sayfasında kendi çocuklarını takip eden bir başkanın olması, ne kadar kurumsallıktan uzak ve bireysel egolarının esiri olduğunuzun göstergesidir.

 

4- Geçen yıl öz kaynaklarımızla yaptığımız Van tanıtım günlerinde bizlere asılsız iftiralarda bulunan Ferhat Kıyak iftiralarını İspat etmekle yükümlüdür. Aksi adli durumdur.

5- Erol Temel benim akrabamdır. Aynı zamanda yol arkadaşımdır. Her zaman da öyle olacak.

6- ‘Rant sağladınız’ diyorsunuz. İspatlamakla sorumlusunuz! İspatlamazsanız o görevde bir an durmamalısınız!

7- Bu halk her şeyin farkında olduğu gibi, her şeyin en iyisini hak ediyor. Göreceksiniz görevde olduğumuz sürece haluk levent’de gelecek tarkan’da, ancak siz izlemeye ve karalamaya devam edeceksiniz!

8-Kimse merak etmesin. Bizler öğrencilerimize burslar da  veririz, en iyi sanatçıyı halkımızla buluştururuz.

Vanlılar İçin Ne Yaptığımız Ortadadır. Merak Edenler Gidip Federasyonumuzun Mülkiyet Tapu Senedine Bakabilirler.

Kredisini Kendi Adıma Çekerek büyük aslan payını ödediğim Makbuzlarla Ortadadır Ve Tapusu Adıma Olan Yeri ( Mevcut Van Federasyonumuzun Merkez Ofisini ) Federasyonumuza Tahsis Ettik. 20 Yıllık Kurumda İlk Defa Halkımızla İftar Sofralarında  Buluşup, Dev Sahneler Yayla Şenliğide Kurarak 14 Bin Kişi  Katılım Sağlandı, Futbol, Folklor Ve Çeşitli Sanatsal Organizasyonları Düzenleyip, Halkımızdan Belediye Başkan Yardımcıları Çıkarıp, Tanıtım Günlerimizi Yaptık.

bizler seçimle geldik, seçimle gideriz. başkaları gibi yukarıdan uzanan eller ile gelmedik. siz vanspor’da neleri başardınız ? açıklayın biz de bilelim..!

futbol ile uzaktan yakından alakası olmayıp, vanspor’u yöneten ve haliyle tek başarısı olmayan kişiler, 30 yıldır van halkına hizmet eden seçilmiş kişilere iftira atma cesaretinde bulunuyor çok yazık…

yine söylüyorum..! iftiralarınızı belgeleri ile ortaya koymazsanız , bir an o kurumun başında durmayın..!

derhal istifa edin!

bu sefer istifa ettiğinizde bari entrika olmasın, lütfen gerçek olsun…

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 ADS  Adana Demir. 0 0 0 0
2 ANT  Antalyaspor 0 0 0 0
3 HTY  Hatayspor 0 0 0 0
4 BJK  Beşiktaş 0 0 0 0
5 ÇRZ  Ç.Rizespor 0 0 0 0
6 ALNY  Alanyaspor 0 0 0 0
7 EYP  Eyüpspor 0 0 0 0
8 FB  Fenerbahçe 0 0 0 0
9 GS  Galatasaray 0 0 0 0
10 GFK  Gaziantep FK 0 0 0 0
11 GÖZ  Göztepe 0 0 0 0
12 KSM  Kasımpaşa 0 0 0 0
13 KON  Konyaspor 0 0 0 0
14 KYS  Kayserispor 0 0 0 0
15 İBFK  Başakşehir 0 0 0 0
16 SAMS  Samsunspor 0 0 0 0
17 BOD  Bodrum 0 0 0 0
18 SVS  Sivasspor 0 0 0 0
19 TS  Trabzonspor 0 0 0 0
20

Yazarlarımız

İpekyolu Nöbetçi Eczaneler

Van/İpekyolu
Deniz Eczanesi
04322232417
ZÜBEYDE HANIM CAD. LOKMAN HEKİM HASTANESİ KARŞISI 82/B


Van/İpekyolu
Erek Eczanesi
04322100110
Bahçivan Mah.Sıhke Cad Hz. Ömer Camii Karşısı.No:19-21-23/A


Van/İpekyolu
Anatolia Eczanesi
05011047477
Kale yolu üzeri Vangölü Mercedes Servisi aşağısı Baston Cafe Karşısı


Van/İpekyolu
Beşyol Eczanesi
04322151971
VALİ MİTHAT BEY MAH. HASTANE CADDESİ 1/D


E-Bülten Aboneliği