Van'da 158 yerleşim yeri ulaşıma kapandı, bazı Okullar tatil edildi!
VAN- Van’da dün gece aniden başlayan kar yağışı ve tipi, hayatı adeta durma noktasına getirdi. Yoğun kar yağışı nedeniyle 158 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapanırken, Van’ın Bahçesaray ilçesinde okullar da tatil edildi.
Kar yağışı nedeniyle Bahçesaray, Başkale, Gevaş, Gürpınar, İpekyolu ve Özalp ilçelerinde toplam 158 yerleşim yerinin yolunun kapanmasıyla birlikte, Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Bahçesaray Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde yoğun kar yağışı, olumsuz hava şartları ve buzlanma ihtimali sebebiyle 27 Kasım 2024 tarihinde eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir” denildi.
İl genelinde etkili olan kar fırtınası, ulaşımda aksamalara neden olurken, ekiplerin yoğun çalışmaları sürüyor. Kar yağışının devam etmesi bekleniyor ve vatandaşların dikkatli olması gerektiği uyarısı yapıldı.
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Yazarlarımız
Editörün Seçimi
Anket
Anket Sonucu
Soru:
() Oy -
() Oy -
() Oy -
() Oy -
() Oy -
Toplam Oy Kullanıldı
Sosyal Medyada Biz
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!
Benzer Haberler
Bedirhanoğlu’nun zor sınavı
Van’da Rojin için Adalet Yürüyüşü: “Her dosya bir hayattır”
Ağrı’da Gasp Dehşeti: 14 Yaşındaki Öğrenci Okul çıkışında öldüresiye darp edildi
Van Gölü’nde 3000 Yıllık Urartu Kalesi Keşfedildi
Evlilikleri zorlaştıran şatafatlı düğünlere karşı Aşirettten tarihi adım
Van’da Yüzyılların Sanatı: Ceviz Ağacı İşlemeciliği
Ferhat ile Şirin Efsanesi: Amasya’nın Ölümsüz Aşkı
Van Kalesi Hakkında Bilinmeyenler: Urartuların Sırrı ve Laneti