Telefon
WhatsApp
Van Balığı av yasağına hazırlık

Van Vali Vekili Ahmet Tozlu  Başkanlığında, Van Büyükşehir Belediyesi, Van İl Jandarma Komutanlığı, Van İl Emniyet Müdürlüğü, Edremit Belediyesi, Tuşba Belediyesi, İpekyolu Belediyesi, Muradiye Belediyesi, Erciş Belediyesi, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve DSİ 17. Bölge Müdürlüğü’nün katılımıyla komisyon toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda 2022 yılı av yasağı döneminde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri istişare edilerek 2023 yılı av yasağı dönemi için yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yasak dönem boyunca İnci kefalinin avlanması, satışı ve nakliyesinin engellenmesi için denetimlerin sıkılaştırılması, yasağa uymayanlara ilişkin idari işlem uygulanması, üreme dönemi boyunca; üreme alanlarında ıslah çalışmaların yapılmaması, balığın ihtiyacı olan suyun kesilmemesi gibi tedbirler alınarak ilgili kurumlar tarafından titizlikle takip edilmesi ve sahada herhangi bir aksaklığa mahal vermeyecek şekilde uygulanması kararlaştırıldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Yazarlarımız

İpekyolu Nöbetçi Eczaneler

Van/İpekyolu
Uğurlu Eczanesi
04322121605
VALİ MİTHAT BEY MAH. BEŞYOL GROS 65 (ESKİ ZIRHLIOĞLU MARKET) ARKA KAPISI YANI 7/A HAYAT AVM KARŞISI


Van/İpekyolu
Şifa Eczanesi
04322161077
CUMHURIYET CADDESI NO:38/A


Van/İpekyolu
Akköprü Eczanesi
04322122935
ZÜBEYDE HANIM CAD. ÖZEL LOKMAN HEKİM HASTANESİ KARŞISI


Van/İpekyolu
Çalımlı Eczanesi
05065083265
HATUNİYE MAH. ÖZEL AKDAMAR HASTANESİ KARŞISI NO:98/e


E-Bülten Aboneliği