PAK ekibi 7 kişiyi canlı kurtardı
VAN- Türkiye dün 04.17 ve ardından 13.24'te merkez üstü Kahramanmaraş ilçesi Pazarcık’ta meydana gelen ve 10 il de de ağır yıkımlara yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem bölgesine gönderilen Van Emniyet Müdürlüğü Polis Arama Kurtarma (PAK) ekibi Malatya’da enkaz altında kişiyi canlı kurtarmayı başardı.
Depremin yaşanmasından kısa süre sonra Van Emniyet Müdürlüğüne ait 41 kişiden oluşan Polis Arama Kurtarma (PAK) ekibi deprem bölgesine sevk edildi. Malatya’da yıkılan binaların enkazında yaptıkları arama kurtarma çalışmalarında 7 kişiyi sağ olarak çıkartıldı.
Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ Müdürlüğümüze bağlı Polis Arama Kurtarma Ekiplerimizce Malatya ilinde yapılan arama kurtarma çalışmalarında 7 vatandaşımız enkaz altından sağ olarak kurtarılmıştır. Yıkılan binalardan gelebilecek her sese el uzatmak için umudumuzu kaybetmeden çalışmalarımıza 24 saat devam etmekteyiz”
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Yazarlarımız
Editörün Seçimi
Anket
Anket Sonucu
Soru:
() Oy -
() Oy -
() Oy -
() Oy -
() Oy -
Toplam Oy Kullanıldı
Sosyal Medyada Biz
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!
Benzer Haberler
Bedirhanoğlu’nun zor sınavı
Van’da Rojin için Adalet Yürüyüşü: “Her dosya bir hayattır”
Ağrı’da Gasp Dehşeti: 14 Yaşındaki Öğrenci Okul çıkışında öldüresiye darp edildi
Van Gölü’nde 3000 Yıllık Urartu Kalesi Keşfedildi
Evlilikleri zorlaştıran şatafatlı düğünlere karşı Aşirettten tarihi adım
Van’da Yüzyılların Sanatı: Ceviz Ağacı İşlemeciliği
Ferhat ile Şirin Efsanesi: Amasya’nın Ölümsüz Aşkı
Van Kalesi Hakkında Bilinmeyenler: Urartuların Sırrı ve Laneti