Telefon
WhatsApp
Nemrut’a sonbahar yürüyüşü

Van Gölü Havzası’nın batısında, Bitlis’in Tatvan, Ahlat ve Güroymak ilçeleri arasında yer alan ve Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi (EDEN) çerçevesinde ’Mükemmeliyet Ödülü’ alan 2 bin 250 rakımlı Nemrut Krater Gölü, muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerini hayran bırakıyor. Bölgeye has bitki örtüsü, sıcak ve soğuk gölleri, buhar ve buz bacaları ile eşsiz bir güzellik barındıran kaldera, sonbahar mevsimi ile birlikte oluşan renk cümbüşüyle de misafirlerine adeta görsel şölen sunuyor.
Sonbahar mevsimiyle birlikte Nemrut Kalderası’nın iç kısımlarına ilerlendiğinde bitki örtüsündeki kızıllık ve altın sarılığı göllerle bütünleşiyor. Sarı ve kızıl tonların birçok rengini içinde barındıran Nemrut Kalderası, bugünlerde ziyaretçiler tarafından doğal fotoğraf stüdyosuna dönüştürülmüş durumda. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Nemrut Kalderası, sonbaharla birlikte ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.

Van Gölü Aktivistleri Genel Başkan Yardımcısı Maşallah Özel, hem Van Gölü’ne hem de Namrut Krater Gölü’nün sonbahar güzelliğine dikkat çekmek için Namrut Dağı’nda çanak yürüyüşü gerçekleştirdiklerini söyledi. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Yazarlarımız

İpekyolu Nöbetçi Eczaneler

Van/İpekyolu
İncir Eczanesi
05011056565
SERHAT MAH. LOKMAN HEKİM HAYAT HAST. KARŞISI-VAN AVM ARKASI NO:59


Van/İpekyolu
Mavi Eczanesi
04322167603
MARAŞ CADDESİ ELİTE WORLD OTELİ YANI NO:71D


Van/İpekyolu
Oflas Eczanesi
04322170604
ÖZEL AKDAMAR HASTANESİ KARŞISI


Van/İpekyolu
Karaman Eczanesi
04322159570
SEREFIYE MAHALLE HASTANE 2. CADDE ELIT IS MERKEZI NO:1


E-Bülten Aboneliği