Telefon
WhatsApp
Kılıçdaroğlu; ‘Herkes kimliğiyle şeref duyacak’

Cumhuriyet Halk Partisinin Doğu illerinde  yıllar sonra bu denli kalabalık kitle toplaması dikkat çekerken, İlk kez oy kullanacak olan genç ve işsiz seçmenler erken saatlerde miting alanına akın etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "14 Mayıs 2023, Batı'nın siyasi darbe girişimidir" sözlerine  yanıt veren Kılıçdaroğlu; "Bunlardan birisi kalktı dedi ki 'Sandığa gider de oy verirler de ve iktidar değişirse; sözde darbe oluyormuş. 'Ya darbeyi siz yapıyorsunuz. Bu ülke darbelerden çok çekti’ dedi.

İNANÇ VE KİMLİK VURGUSU

Seçildiği takdirde 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağını yenileyen Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti: “85 milyona hizmet edeceğim. Hiçbir ayrılık ve gayrılık olmayacak. Herkesin inancına herkes saygı duyacak. Herkesin kimliğine herkes saygı duyacak. Herkesin kimliği kendi şerefidir ve kendi onurudur. Ben dahil 85 milyon saygı duyacak. Söz veriyorum. Herkes kimliğiyle şeref duyacak."

Türkiye'ye hakkı, hukuku ve adaleti getirmeye hazır mısınız? Şeklinde kalabalığa seslenen  Kılıçdaroğlu, hak , hukuk ve adaleti ne olursa olsun getireceğini ifade ederek; şunları söyledi: “Onların iktidarlarında vatandaş için çalışmadı. Kendileri için çalıştılar. 5’li çeteler için çalıştılar. Vatandaşın parasını 5’li çetelere yedirdiler. Size söz ben o paraları son kuruşuna kadar alıp sizlere vereceğim. Onlar adaleti, hukuku kendileri için uyguladılar. Bay kemal bugüne kadar kul hakkı yemedi, kul hakkını da kimseye yedirtmez. Bu bölgenin sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Seçimden sonra bu bölgeyi ekonomi kalkınma bölgesi ilan edeceğiz ve öncelikli hizmetleri bu bölgede başlatacağız. 15 Mayıs sabahı başka bir günle uyanacaksınız. Size söz” dedi.

KAYYUM GARABETİNİ BİTİRECEĞİZ

Van’da dünya kadar sorunların var olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu “bütün sorunlarınızı biliyorum. Bu ülkenin insanlarına sözüm var bu ülkeye barışı getireceğim, bu ülkeye kardeşliği getireceğim. Kayyumların işten attığı çalışanları yeniden işleri geri dönmelerini sağlayacağım. Taşeron işçilerine kadro sözü veriyorum.  Bu ülkede kimse, inancından ve kimliğinden ötürü ötekileştirilmeyecek. Büyük haksızlıklar yapıldığını biliyorum. Seçimle gelenlerin görevlerinden alındığını biliyorum. Bütün bunları çözeceğim. Kayyum denen garabet uygulamaları tümüyle bitireceğim.

 

SAĞELİN VERDİĞİNİ SOL EL GÖRMEYECEK

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu; “Bir çocuk açsa 85 milyon açtır. Bir ülkede bir evin elektriği yoksa 85 milyonun elektriği yoktur. Onlardan alacağız vatandaşa vereceğiz. Hanımlar geliri olmayan ya da asgari ücret altı olanlar için banka hesabı açacağız. Paranız sizin bankasına yatacak. Devlet dışında kimse bunu görmeyecek. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Sözüm söz. annelere altın hesabı da açılacak. Tüm sıkıntıları evdeki kadın çekiyor çünkü. Ekmeğin arasına salça sürüp okula gönderen anne var bunu da bitireceğim. Beslenme çantası olmayacak okulda suyunu içecek, yemeğini yiyecek. Her çocuk okulda beslenecek aynı yemeği yiyecek, aynı sütü içecek. Onlar 5’li çete için çalışıyor. Paralarını yurtdışına götürdüler. Kaçırdıkları 418 milyar doları son kuruşuna kadar geri getireceğim” şeklinde sözlerini tamamladı.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKIN

Bu seçimin diğer seçimlerde çok daha önemli olduğunu, bir parti seçimi olmadığını vurgulayan  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu seçimin adı eşitlik seçimidir. Bu seçimin adı özgürlük seçimidir. Bu seçimin adı adalet seçimidir. Bu seçimin adı adalet seçimidir. Bu seçimi Ülkemiz için, milletimiz için kazanacağız.  Bu seçim böyle bir seçim. Milletin ittifakını tercih ettiğiniz takdirde bizim ekibimiz kuvvetli. Bizim ekibimizde güçlü liderler var. İki Büyükşehir Belediye Başkanı var. Ama esas olarak bizim ekibimizde hayatını hak, hukuk, adalet mücadelesine adanmış, aynı zamanda devlet insanı, erdemiyle, insanlığıyla herkesi kucaklayan, etnik kökenine bakmadan, kimliğine bakmadan, inancına bakmadan herkese eşit bakacağız diyen, bu seçim Kemal Kılıçdaroğlu'nu tercih etme seçimidir. Sizlerden Kılıçdaroğlu'na destek istiyoruz. Sizden sandık güvenliğine destek olmanızı istiyoruz. Sandıkların başından ayrılmamanızı istiyoruz. Haydi beraber sandığı.”

BİR KARIŞ TOPRAĞIMIZA ZEVAL GETRİMEYECEĞİZ

İktidara geldiklerinde Devlet ve millete arasındaki bütün bariyerlerini kaldıracaklarını söyleyen İmamoğlu,  “Devlet ve millet. Devlet nedir? Millet nedir? Millet devleti oluşturan unsurdur. Biz devletle millet arasındaki bütün bariyerleri kaldıracağız. Hepimiz eşit haklara sahip olacağız. Bu eşitsizlik bir yönetim sıkıntısıdır. Bu yönetim sıkıntısını kaldıracağız ve herkes eşit haklara sahip olacak. Çocuklarımıza eşit eğitim hakkı, Gençlerimizin hayal kurmasını sağlayacağız. Liyakat İle çalışan her gencimiz devletin en üst kademesinde görev yapmasını sağlayacağız. Size söz, kayyum düzenine son vereceğiz. Adaletin Ekrem’i de olmaz Selahattin’i de olmaz, herkes eşittir. Adil yargının verdiği karar, hiç kimsenin canını acıtmaz. Devletin dini adalettir. Yok birbirimizden farkımız. Asla vazgeçmeyeceğiz, ne bir vatandaşımıza zarar gelecek, ne de bir karış toprağımıza zeval gelecek. Bu duygu bize Atatürk'ün emanetidir.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 ADS  Adana Demir. 0 0 0 0
2 ANT  Antalyaspor 0 0 0 0
3 HTY  Hatayspor 0 0 0 0
4 BJK  Beşiktaş 0 0 0 0
5 ÇRZ  Ç.Rizespor 0 0 0 0
6 ALNY  Alanyaspor 0 0 0 0
7 EYP  Eyüpspor 0 0 0 0
8 FB  Fenerbahçe 0 0 0 0
9 GS  Galatasaray 0 0 0 0
10 GFK  Gaziantep FK 0 0 0 0
11 GÖZ  Göztepe 0 0 0 0
12 KSM  Kasımpaşa 0 0 0 0
13 KON  Konyaspor 0 0 0 0
14 KYS  Kayserispor 0 0 0 0
15 İBFK  Başakşehir 0 0 0 0
16 SAMS  Samsunspor 0 0 0 0
17 BOD  Bodrum 0 0 0 0
18 SVS  Sivasspor 0 0 0 0
19 TS  Trabzonspor 0 0 0 0
20

Yazarlarımız

İpekyolu Nöbetçi Eczaneler

Van/İpekyolu
Asmin Eczanesi
04322175555
KURTULUŞ PARKI KARŞISI MİGROS YANI Y.Y.Ü EK POLİKLİNİKLER YANI YARIM BATMAN SK.NO:1/A


Van/İpekyolu
Cadde Eczanesi
04322230606
BEŞYOL ESKİ DEVLET HASTANESİ CİVARI,URARTU OTELİ 50 M.YUKARISI


Van/İpekyolu
Filiz Eczanesi
04322145055
BEŞYOL SIHKE CAD.HZ.ÖMER CAMİİ KARŞ.YÜZÜNCÜ YIL İŞ MERK.ALTI DİSA AVM YANI


Van/İpekyolu
Doğa Eczanesi
04325032077
İSKELE CADDESİ VATSO ÇAPRAZI- AKKA ALTINGÖL SİTESİ ALTI - MİGROS YANI NO:56CA


E-Bülten Aboneliği