Telefon
WhatsApp
Hakkari Karayolunda Bekleyen Domuz Sürüsü Trafikte Ilginç Görüntülere Neden Oldu

Bir süre önce Hakkari-Çukurca karayolu Olgunlar köyü ve Meskan bölgesinde görüntülenen domuz sürüsü, bu defa farklı bir bölgede ortaya çıktı. Araçların sürekli korna çalması üzerine domuz sürüsü, karayolundan ilerlemeye başladı. Bir araç sürücüsü, bu olayları cep telefonuyla kayıt altına aldı.

Vatandaşlar, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte domuz sürüsünün Kuzey Irak istikametinden geldiklerini ve yiyecek aramaya başladıklarını belirttiler. Sayıları her geçen gün artan domuz sürüsünün, yaz aylarında tarım alanlarına büyük zarar verebileceğine dikkat çeken vatandaşlar, sürünün Hakkari Çukurca bölgesini mesken tuttuğunu dile getirdiler.

Bu ilginç olay, Hakkari'nin doğal yaşamında ve günlük hayatta karşılaşılan sıra dışı durumlardan biri olarak kayıtlara geçti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Yazarlarımız

İpekyolu Nöbetçi Eczaneler

Van/İpekyolu
İncir Eczanesi
05011056565
SERHAT MAH. LOKMAN HEKİM HAYAT HAST. KARŞISI-VAN AVM ARKASI NO:59


Van/İpekyolu
Mavi Eczanesi
04322167603
MARAŞ CADDESİ ELİTE WORLD OTELİ YANI NO:71D


Van/İpekyolu
Oflas Eczanesi
04322170604
ÖZEL AKDAMAR HASTANESİ KARŞISI


Van/İpekyolu
Karaman Eczanesi
04322159570
SEREFIYE MAHALLE HASTANE 2. CADDE ELIT IS MERKEZI NO:1


E-Bülten Aboneliği