Telefon
WhatsApp
Erdoğan'ın Van Mitingi

Geçtiğimiz Salı günü Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun  çok konuşulan Van mitinginde mahşeri kalabalığa alternatifini sağlamak için Van, Hakkari, Bitlis, Ağrı ve Muş illerindeki korucu, asker vatandaşlar  belediyelerce kiralanan araçlarla  Van mitingine taşındı. Geniş güvenlik önlemlerin alındığı kentte mitingden bir gün önce ana ve ara caddeler  bariyerlerle yaya ve araç trafiğine kapatıldı.  Süleyman Soylu Kılıçdaroğlu’nun Van Mitingine 11 kişinin katıldığı söylemişti.  Erdoğan ise şu an miting alanında 50 bin kişinin olduğunu ifade etti.

CHP BURADA MİTİNG YAPABİLİRMİYDİ

Konuşmasını büyük bir bölümünü CHP, HDP ve 6’lı Millet ittifakına ayırdı. Erdoğan, CHP'nin Van Mitingine de değinerek şunları söyledi.

“Yıllarca sizin ve evlatlarınızın geleceğini karartarak istismar siyaseti yapanların kimin arkasına takıldığını biliyorsunuz. Çocuklarımızı Kandil'e kimler kaçırdı? Bunlar ne diyor, biz Kürdüz diyor. Bunların Kürtlükle alakası yok. Bunlar sadece vahşet kusuyor. 14 Mayıs'ta bunların hesabını sormaya var mıyız? Her türlü suçunu işleyen şimdi CHP'ye payanda oldu. CHP miting yapabilir miydi gelip burada. CHP'ye desteklerini utanmadan dişe diş kana kan diyerek ilan edenler Vanlı olabilir mi? Bu ülkenin başına bir CHP'li getirmek için karşınıza geldiklerinde bunun hesabını sormayacak mısınız?. Kürt kardeşlerimin de hakkını, hukukunu, özgürlüğünü kullanabileceği demokrasi zeminini biz kurduk mu? 2011 depreminin ardından Van'ı adeta yeni baştan inşa ettik mi? 

"AK PARTİ VE MHP'NİN KİTABINDA LGBT YOK"

AK Parti'nin kitabında MHP'nin kitabında LGBT yok. Diyen Erdoğan; “Çünkü biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz. Ailelerimize leke sürülmesini asla kabul etmiyoruz. Çünkü biz evlatlarımızı PKK, FETÖ terör örgütlerine, LGBT denen sapkınlara teslim etmenin hesabını değil, aile yapımızın güçlendirmenin hesabını yapıyoruz. CHP LGBT ci mi, İYİ Parti LGBT ci mi, HDP LGBT ci mi? Cumhur İttifakında asla böyle bir şey yok. Ailelerimize leke sürülmesine asla müsaade etmiyoruz. LGBT ile evlatlarımızın geleceğine göz dikenlere müsaade etmeyeceğiz. Benim Vanlı kardeşimden LGBT'ci olur mu? Bizde aile kutsaldır.. 

6+1 BİR REİS ETMEZ

6’lı masaya yönelik ağır eleştiride bulunan Erdoğan Masayı çocuk yürütecine benzetti. Erdoğan sözlerine şöyle devam etti. “Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Bu masa çocukların yürümeye yeni başladığında kullandığı örümcek’e  benzedi. Sabah kim erken uyanırsa o örümceğe biner sağa sola savrulur.  Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta , platformlarda kalp yapmak. Baş belirsiz, meydan ıssız diye bir söz varya tam da öyle bir durum var. Sürekli bir tarafa savruluyorlar. İşte bunları hepsi bir ‘reis’ etmez. Ülkemizin terör sorununu bitirmek istediğimizde ısıran bunlar değil miydi? Benim Kürt kardeşlerimin kanını oluk oluk akıtan bunlar değil miydi? Bu acıların neresinde Kürt kardeşlerim var. Bu ülkenin 85 milyon vatandaşının her biri tarihinin en güvenli dönemini yaşarken Türkiye'yi eski karanlık günlerine döndürmenin kime ne faydası var? Attığımız adımlara çelme takmanın kime ne faydası var? Birileri kandan kaostan beslendiği için onların bu tabloya çok ihtiyacı var” dedi.

S400'LERİ DEPOYA ALACAĞIZ DİYORLARSözlerinin hedefine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nuda alan Erdoğan, “ Atıyorlar, tutuyorlar, dillerinin ucuna ne geliyorsa söylüyor. Vaatlerinin hepsi yalan. Son mahalli seçimlerde her şeyi bedava yapacaklarının sözünü vermişlerdi. İstanbul'a uğradığı yok, bol bol Bodrum'a gidiyor. Ben İBB başkanlığını CHP'den almıştım. İstanbul çöp, çukur, çamurdu. İstanbul'u İstanbul ben yaptım. Teslim aldıkları projeleri sürdüremediler. Bu millete hizmet etmek nasip meselesidir. Bunlar nasipsiz, gudumsuz, bunlar tembel. Önlerine 5 koyun katsanız akşamına kaybedip gelirler. Ülkenin başına gelseler işçi emekli ay sonunda maaşını alıp alamayacağını bilemeyecek. Yeni bir şey yapamayacakları gibi kendilerine bıraktıklarımıza da sahip çıkamayacaklar. Bunlara verilen görev de bu Karadeniz gazını kapatmak. Gabar petrolüne beton dökmek, Togg'u kapatmak. Şimdi çıkmış ne diyor, S400'leri depoya alacağız diyor. Bunu kim diyor, Bay bay kemal. Millet buna asla müsaade etmeyecektir. Köprüleri otoyolları işlemez hale getireceklermiş, teknoloji girişimlerimize kilit vuracaklarmış. Yıllar boyu hazırlığını yapıp son aşamaya getirdiğimiz işleri millete proje diye yutturmaya kalkıyorlar”.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 ADS  Adana Demir. 0 0 0 0
2 ANT  Antalyaspor 0 0 0 0
3 HTY  Hatayspor 0 0 0 0
4 BJK  Beşiktaş 0 0 0 0
5 ÇRZ  Ç.Rizespor 0 0 0 0
6 ALNY  Alanyaspor 0 0 0 0
7 EYP  Eyüpspor 0 0 0 0
8 FB  Fenerbahçe 0 0 0 0
9 GS  Galatasaray 0 0 0 0
10 GFK  Gaziantep FK 0 0 0 0
11 GÖZ  Göztepe 0 0 0 0
12 KSM  Kasımpaşa 0 0 0 0
13 KON  Konyaspor 0 0 0 0
14 KYS  Kayserispor 0 0 0 0
15 İBFK  Başakşehir 0 0 0 0
16 SAMS  Samsunspor 0 0 0 0
17 BOD  Bodrum 0 0 0 0
18 SVS  Sivasspor 0 0 0 0
19 TS  Trabzonspor 0 0 0 0
20

Yazarlarımız

İpekyolu Nöbetçi Eczaneler

Van/İpekyolu
Deniz Eczanesi
04322232417
ZÜBEYDE HANIM CAD. LOKMAN HEKİM HASTANESİ KARŞISI 82/B


Van/İpekyolu
Erek Eczanesi
04322100110
Bahçivan Mah.Sıhke Cad Hz. Ömer Camii Karşısı.No:19-21-23/A


Van/İpekyolu
Anatolia Eczanesi
05011047477
Kale yolu üzeri Vangölü Mercedes Servisi aşağısı Baston Cafe Karşısı


Van/İpekyolu
Beşyol Eczanesi
04322151971
VALİ MİTHAT BEY MAH. HASTANE CADDESİ 1/D


E-Bülten Aboneliği