Telefon
WhatsApp
CHP Van’da ilçe ilçe köy köy dolaşıyor

CHP Van İl Başkanı Hakan İlvan, bir yandan parti çalışmalarını organize ederken öte yandan ilçe ziyaretlerine de devam ediyor. Başkan Hakan beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP milletvekili aday adayı, önceki dönem başkanlık yapan Seracettin Bedirhanoğlu ile birlikte Çatak, Gürpınar, Gevaş ve Edremit ilçelerini ziyaret etti. Başkan İlvan, ilçe başkanlarından yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, talep ve önerileri dinliyor.

"PARTİMİZ ORGANİK BİR ŞEKİLDE BÜYÜYOR"

İl Başkanı Hakan İlvan ve beraberindekilerin CHP heyeti Gürpınar ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe başkanı Selim Karakuş, CHP'nin bu seçimde ezberleri bozacağına ve tabuları yıkacağına inandığını belirterek, “Partimiz organik bir şekilde büyüyor. Artık hemşerilerimiz bize ulaşarak üye olmak istediklerini söylüyor. Son 20 yılda maalesef bölgemizde siyasi renklilik pek olmadı. Ama artık partimize gençler, kadınlar ve her kesimden emekçiler teveccüh ediyor. Bu değişimi onlarda görüyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’na çok ciddi bir sempati var. Hem ülkemizde hem de şehrimizde değişim olacak. Buna bütün partili yoldaşlarımın ve yurttaşlarımızın inanmasını istiyorum. CHP, Van’da temsil edilecek. Başkanım ve kıymetli heyetine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"VAN, BU MAKÛS TALİHİNİ ARTIK YENMELİ"

CHP Van milletvekili aday adayı Seracettin Bedirhanoğlu da motivasyonun en üst düzeyde olması gerektiğini ve nitelikli çalışmalarla hedefe kilitlenilmesi gerektiğini ifade etti. Bedirhanoğlu, seçimden galip çıkmak ve net bir sonuç almak için sahada gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti. Türkiye için önemli olduğu kadar Van için de önemli bir seçim olduğuna değinen CHP’li Bedirhanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Tarihi bir seçimin arifesinde olduğumuzu biliyoruz. Seçim sath-ı mailine girmiş bulunmaktayız. Bu yüzden sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunun farkındayız. Bir yandan kolektif çalışma ruhu ile sahada olmalıyız öte yandan bire bir temaslarımızı yapmalı ve yurttaşlarımıza dokunmalıyız. Şehrimiz için çok kritik bir seçim. Van, Türkiye’nin en iyi, en gelişmiş, turizm ve tarım geliri en iyi illeri arasında bulunmak istiyorsa CHP iktidarına şans vermeli. Van gibi tarihi, doğası ve güzellikleriyle dünya standartlarında bir şehir maalesef gelişmişlik sıralamasında, uluslararası endekslerde son sırada yer alıyor. Van, bu makûs talihini artık yenmeli. Bunu haketmiyoruz. İlçe başkanlarımız bizi motive etti, moral verdi. Artık CHP’nin iktidarına sayılı günler kaldı. Hep beraber demokrasinin sözde değil özde olduğu bir döneme gireceğiz.”

“ÜYE SAYIMIZ GİTTİKÇE ARTIYOR”

İlçe ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan CHP Van İl Başkanı Hakan İlvan ise, “CHP Van İl örgütü ve ilçe teşkilatları olarak seçime hazırız. Tabiri caizse sahada ayak basmadık yer bırakmıyoruz, bırakmayacağız. Olabildiğince çok kişiye ulaşmak için çalışmalarımızı gece-gündüz sürdürüyoruz. CHP iktidarında şehrimiz hak ettiği değere inşallah kavuşacak. Hala otogarı, stadyumu, çevre yolu olmayan bir büyükşehirden bahsediyoruz. Bütün bunlar bu iktidarın ayıbıdır. Bu ayıba karşı, olmayan hak, hukuk, adalete karşı ‘dur’ diyeceğiz. Vanlı hemşerilerimiz 14 Mayıs günü hem Van için hem de Türkiye için değişime ‘evet’ diyecek. Buna inanıyorum. Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na olan sevgiyi, sempatiyi, görüyorum. Konsantre olmuş bir şekilde seçim gününü bekliyoruz” sözlerini sarf etti.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 8 7 0 22
2 SAMS  Samsunspor 8 6 2 18
3 BJK  Beşiktaş 7 5 0 17
4 FB  Fenerbahçe 7 5 1 16
5 İBFK  Başakşehir 7 4 1 14
6 GÖZ  Göztepe 7 3 1 12
7 EYP  Eyüpspor 8 3 2 12
8 KON  Konyaspor 8 3 3 11
9 BOD  Bodrum 8 3 4 10
10 TS  Trabzonspor 7 1 0 9
11 ALNY  Alanyaspor 8 2 3 9
12 KSM  Kasımpaşa 8 1 2 8
13 SVS  Sivasspor 8 2 4 8
14 ANT  Antalyaspor 8 2 4 8
15 ÇRZ  Ç.Rizespor 8 2 5 7
16 GFK  Gaziantep FK 7 1 4 5
17 KYS  Kayserispor 7 0 3 4
18 HTY  Hatayspor 7 0 4 3
19 ADS  Adana Demir. 8 0 7 1
20

Yazarlarımız

İpekyolu Nöbetçi Eczaneler

Van/İpekyolu
Polen Eczanesi
04322124848
VALİ MİTHAT BEY MAH.SIHKE CAD.HZ.ÖMER CAMİ YANI NO:6B


Van/İpekyolu
Atlas Eczanesi
05011239622
İKİNİSAN CAD.TERZİOĞLU KAVŞAĞI,FAYTON CAFE KARŞISI NO:90A


Van/İpekyolu
Akgün Eczanesi
04322166362
ŞEREFİYE MAH. MİLLİ EGEMENLİK CAD.KÜLTÜR SARAYI CİVARI ESKİ ÖĞRETMENLER EVİ KAVŞ.NO:23


Van/İpekyolu
Defne Eczanesi
04325038880
HAFİZİYE MAH.KAZIM KARABEKİR CADDESİ NO:100d


E-Bülten Aboneliği