Telefon
WhatsApp
Baskıdan özgürlüğe kaçış: Örtüler fora

VAN- Yaklaşık 40 yıl önce gerçekleşen İran devriminden sonra ülkede hüküm sürem şeriat kanunları özellikle kadınlara yönelik baskıcı tutumlar halkını  canından bezdirdi. Baskılardan kurtulmak için kısa süreli tatile çıkma fırsatı bulan İranlılar, Türkiye ve yakın ülkelere geçtiklerinde ise özgürlüğün tadını doyasıya çıkartıyorlar.

 

Özgürlük, alkol, açık giyinmek, disko ve eğlence mekanları yasak olduğu ülkedeki orta ve zengin halli İranlıları başka ülkelere kaçmasının nede

nleri arasında yer alırken, İran’a en yakın  olan Van’a tatil, ticaret ve eğlence için gelen İranlılar gümrük kapısından geçer geçmez üstlerini fora ediyor. İran’da giydikleri tesettürlü elbiselerini çıkartan İranlı kadınlar Avrupayi turistler gibi açılıp saçılması kimi zaman tepkilere neden oluyor.

İran kadınları güzelliğine de çok düşkün. İran estetik operasyon, kaş-dudak-yanak müdahaleleri gibi görsel operasyonların en fazla yapıldığı ülkelerden biri. İran kadınlarını genelde yoğun makyajlı, çok süslü olmaları ve açık seçik rahat giyinmeleriyle tanınıyor.  Kentte özellikle yiyecek ve eğlence mekanları da açan İranlıların bir çoğu başkaları adına emlak sahibi olma eğilimleri de giderek artmaya başladı.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Yazarlarımız

İpekyolu Nöbetçi Eczaneler

Van/İpekyolu
Asmin Eczanesi
04322175555
KURTULUŞ PARKI KARŞISI MİGROS YANI Y.Y.Ü EK POLİKLİNİKLER YANI YARIM BATMAN SK.NO:1/A


Van/İpekyolu
Urartu Eczanesi
04322162627
HASTANE CADDESI 2.SOKAK ESKİ DEVLET HAST. KARŞISI NO:14


Van/İpekyolu
İncir Eczanesi
05011056565
SERHAT MAH. LOKMAN HEKİM HAYAT HAST. KARŞISI-VAN AVM ARKASI NO:59


Van/İpekyolu
Nisa Eczanesi
04322160906
ZÜBEYDE HANIM CAD.CUMHURİYET MAH.LOKMAN HEKİM HASTANESİ KARŞISI İPEKYOLU/VAN


E-Bülten Aboneliği